Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (2024)

Bikes4you – магазин за велосипеди с богат асортимент

Ние от веломагазини Bikes4you, се стараем да гарантираме на клиентите си лесен достъп до голямото разнообразие от стоки, което непрестанно увеличаваме специално за Вас! Ето защо се стремим да разширяваме пазара си, за да може всеки, пожелал да се сдобие с нов велосипед, да ни открие лесно. Освен онлайн, можете да ни намерите и в нашите физически магазини за велосипеди във Варна и Бургас.

Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (1)

Магазин за велосипеди във Варна и Бургас

През последните години наблюдаваме тенденцията повече хора да слизат от автомобилите си и да избират придвижването с велосипед – независимо дали в града или на разходка сред природата. Това е полезно не само за здравето на човека, но и помага за по-бързото придвижване, като едновременно с това не замърсявате околната среда. Изборът на подходящ велосипед, който да отговаря на вашите специфични изисквания, може да бъде труден, понякога и доста объркващ, затова екипът на магазин за велосипеди Bikes4you ще ви изслуша, разбере и ще предложи подходящи за вас велосипед или продукт, който търсите. Ние от Bikes4you се стремим да сме винаги полезни на нашите клиенти, независимо дали във физическите ни магазини за велосипеди или онлайн. Ако имате колебания, не знаете какво точно е подходящо за вас или просто искате да се посъветвате за нещо, свързано с колоезденето – заповядайте в нашите магазини за велосипеди в Бургас и Варна.

Какво ще намерите в магазин за велосипеди от веригата Bikes4you?

Нашите магазини за велосипеди – Варна, Бургас или пък онлайн, предлагат подбрано разнообразие от велосипеди, части, аксесоари, екипировка, гуми и други принадлежности, които да направят практикуването на този спорт по-приятно.

Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (2)

Магазин за велосипеди - разнообразие от продукти

В нашия магазин за велосипеди ще откриете най-големите български производители на велосипеди Cross, Sprint и Shockblaze, както и чуждите марки Trek, Cube и Romet. Освен богато разнообразие от марки в „магазин за велосипеди Bikes4you“ ще намерите и всички видове велосипеди на предлаганите от нас производители. Най-голямата и разнообразна група са планинските велосипеди, като при нас може да откриете такива, които са подходящи за Cross Country, Enduro, Downhill и Dirt Jump. За придвижване в градската среда може да избирате от разнообразни модели градски велосипеди, като бихме отличили тези на българските производители Cross и Sprint, както и на най-големия полски производител Romet. Друга особено популярна група, която може да откриете в нашия магазин за велосипеди са туристически/трекинг модели, които са подходящи за каране, както по асфалтов път, така и при черен път. Трекинг моделите са подходящи за хората, които търсят велосипед, с който да минават дълги разстояния по асфалтов път, но да имат възможност да влязат в лек пресечен терен. В магазин за велосипеди Bikes4you шосейните колоездачи могат да избират между моделите на марките Trek, Cube и Shockblaze. Електрическите велосипеди, които са особено модерни в наше време са представени в магазин за велосипеди Bikes4you от българския производител Econic One. В нашия магазин за велосипеди сме помислили и за най-малките, като предлагаме детски колела с размер на гумата от 16`` до 26``, имаме със скорости и с помощни колела, с калници и без имаме за всяко дете по нещо. Сами виждате, че разнообразието от видове, размери и предназначения е много голямо и изборът – доста труден, затова не пропускайте да посетите някой от нашите магазини за велосипеди, за да ви помогнем в избора на най-добрия модел!

Части и сервиз в магазин за велосипеди „Bikes4you“

Освен голямото разнообразие на велосипедни марки, в нашия магазин за велосипеди ще откриете и резервни части, необходими за профилактика или цялостен ремонт. Освен необходимите ви части ние от магазин за велосипеди Bikes4you ви предлагаме и профиесионален сервиз. Ние работим с качествените марки, сред които Shimano, Sram, XLC и можем да ви предложим цялостно оборудване, за да не се притеснявате, когато карате вашия велосипед.

Нашият магазин за велосипеди в Бургас винаги е на ваше разположение, ако се нуждаете от спешна смяна на някоя част или просто ако изпитвате неудържимо желание да направите колелото си още по-добро.

Магазин за велосипеди “Bikes4you” има две локации в гр. Варна, като и двата ни обекта са разположени на велоалея, за да е по-удобно за вас. Заповядайте, предлагаме професионални съвети и се опитваме да предоставим всичко, от което един колоездач би могъл да се нуждае.

Аксесоари в магазин за велосипеди „Bikes4you”

Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (3)

Магазин за велосипеди - аксесоари

Във всеки наш магазин можете да откриете голямо разнообразие от аксесоари и екипировка на световно известни марки. Предлагаме аксесоари за велосипед подходящи за карането в градска среда, като светлини, катинари за заключване, багажници, стойки за бидони и много други. В магазин за велосипеди Bikes4you ви предлагаме каски, ръкавици, дрехи и протектори, за да се чувствате в безопасност и удобно.

- Катинари, които да осигурят безопасност от кражба. В магазин за велосипеди „Bikes4you“ предлагаме катинари на световно известните марки Auvray, Trelock и Abus.

- Светлини – защото е важно да виждаш, но и да бъдеш виждан! Светлините, които можете да откриете в нашия магазин за велосипеди са XLC, Crosser, Infini и др.

- Каските са една от най-важните екипировки и за това ние в магазин за велосипеди Bikes4you предлагаме някои от най-добрите предложения на пазара сред, които Lazer, XLC, Bontrager и Cube.

Сервиз и ремонт в магазина за велосипеди „Bikes4you“

Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (4)

Магазин за велосипеди - качество от Bikes4you

Карането на велосипед изисква и да се грижите за него. Профилактиката никога не е излишна! Във всеки магазин за велосипеди от веригата на Bikes4you предлагаме сервиз и ремонт, за да бъдете винаги сигурни, че колелата ви са в най-добрата си форма, а и за да се чувствате напълно безопасно, когато ги използвате. Ако имате съмнение, че нещо във вашия любим велосипед не е наред, не се притеснявайте да ни посетите в нашите магазини за велосипеди във Варна и Бургас и ние ще проверим напълно и изцяло всяка част от велосипеда, за да се уверим, че когато си тръгнете, ще можете да го ползвате пълноценно и да се наслаждавате на своите разходки.

В магазин за велосипеди Bikes4you ние ще ви изслушаме, консултираме и ще ви дадем съвет кой точно размер и велосипед би бил подходящ. Нашият екип ще ви помогне в избора на правилната екипировка или на аксесоарите, които са ви необходими какви са техните плюсове и миниуси.

Защо да изберете магазини за велосипеди Bikes4you?

Във всеки наш магазин за велосипеди – Бургас или Варна, клиентите имат опцията да изпробват велосипеда преди да решат дали той е подходящ за тях. Тестването на велосипед преди покупка е много важно за да сте убедени, че това е правилният избор за вас. В процеса на избор на нов модел от нашия магазин за велосипеди, ние ще ви предоставим професионални съвети, които да ви помогнат да вземете добро решение. Във нашия магазин за велосипеди имате и възможността да закупите желаните от вас продукти на изплащане, като предлагаме опция и изплащане без оскъпяване.

Магазин за велосипеди Bikes4you

Bikes4you –магазин за велосипеди с богат асортимент

Какво ще намерите в магазин за велосипеди от веригата Bikes4you?

Части и сервиз в магазин за велосипеди „Bikes4you“

Аксесоари в магазин за велосипеди „Bikes4you”

Сервиз и ремонт в магазина за велосипеди „Bikes4you“

Защо да изберете магазини за велосипеди Bikes4you?

Bikes4you – магазин за велосипеди, части, екипировка и сервиз (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6335

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.